Plant-based kersen bavarois
Plant-based kersen bavarois
Een pannacotta vol en romig van smaak en toch plantaardig. De topping is een frisse passie gelei met pitjes.
Een dessert in kerstkleuren! De verrassing zit hem in de smaken; spekkoek met een cocosmousse en framboos spiegel. De canelle is boerenvanille ijs. Leuke combinatie en een prachtig bord!
Heerlijke frisse pie van Moskovisch deeg met een vulling van lemon Curt, en een topping van gebrande merengue.
Voor de chocolade liefhebber! Duo mousse van chocolade noir (77%) en melkchocolade (44%). Vermengd met gecaramelliseerde macadamia nootjes. En een Vahlrona laagje chocolade on top.
Voor de chocolade addict!! Chocolade mudcake met Oreo cookies bodem. De crunch van de Oreo met daarboven op een chocalade cake afgewerkt met een laagje chocolade ganache.
Een fris dessert van verse mangopuree, met een interieur van stukken mango. Heerlijk fris dessert! Voor de gast met intolerantie aangaande gluten, lactose.