Mango bavarois bombe (plant-based)
Mono mango bavarois bombe (plant-based) met mango compote
Mono mango bavarois bombe (plant-based) met mango compote
Zachte yoghurt bavarois met kersen en afgemaakt met red velvet
Heerlijke frisse pie van Moskovisch deeg met een vulling van lemon Curt, en een topping van gebrande merengue.
Mango met abrikozen op een bodem van pistachedeeg. Laat u verrassen door de smaken!
Rijke combinatie van de klassieke tiramisu basis, gecombineerd met een red velvet cake en couli van verse aardbei
Voor de chocolade liefhebber! Duo mousse van chocolade noir (77%) en melkchocolade (44%). Vermengd met gecaramelliseerde macadamia nootjes. En een Vahlrona laagje chocolade on top.
Voor de chocolade addict!! Chocolade mudcake met Oreo cookies bodem. De crunch van de Oreo met daarboven op een chocalade cake afgewerkt met een laagje chocolade ganache.
Een heerlijk dessert van kersen met vanille op een pure sacherbodem.
Fantastische tiramisu in een vernieuwd design. Alle componenten van dit klassieke Italiaanse dessert op een rij geplaatst. Modern en klassiek tegelijk! Mini van chocolade en cacao, mini expresso, mini mascarpone, macaron met een romige moccabavarois.
Een fris dessert van verse aardbeienpuree. Voor de gast met intolerantie aangaande gluten, lactose en suiker.
Banana Rama Heerlijk fris bananenijs dessert. Gemaakt van puur banaan. Leuk om te combineren met de browny! Ook geschikt voor de gast met een allergie voor gluten, lactose en koemelk. Exclusief deco
Romige vanille ijs met crumble van Oreo op de bodem afgemaakt met merengue
Klassieker gemaakt van verrukkelijke zachte boerenvanille ijs.
Klassieke ijs mono met bitterkoekjes ijs op een voetje van chocolade.
Chocolade ijsmono met brownie on top op een voetje van chocolade.
Een topper in ons assortiment. Verrassend en heel erg lekker. Zodra het warme chocoladetaartje wordt opengesneden, loopt de zachte, warme vulling eruit.
Klassieke tarte tatin met lekkere appels en karamel. Heerlijk met vanille-ijs, room of crème fraîche
Gemaakt van heerlijke romige Bourbon vanille, met een topping van gebrande suiker