OVER ONS

PURE LIEFHEBBERS MET GEVOEL VAN SMAAK

Mijn naam is Jan van de Langemheen.

Ik ben geboren en getogen in Putten. Inmiddels woon ik alweer wat jaren in Amsterdam. Ik hou van kunst, en reis graag.

Mijn achtergrond is een creatieve. Als creatief mens, ben ik vaak te vinden aan de kant van de productontwikkeling. Leuk aan ons vak is, vind ik, dat we ons ook kunnen bezig houden met het design en uiterlijk van onze patisserie. Mode en trends in smaak en kleur en in vorm.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. Hotels, restaurants, airlines, catering weten ons te vinden. Veel mensen genieten dagelijks van onze producten.

Ik geloof in de kracht van positiviteit. We hebben in de loop van de tijd een goed team van gemotiveerde mensen. Motivatie, creativiteit, en humor zijn belangrijke kernwaarden voor mij.

We are pastry!

“Elke dag zijn we bezig met maken van fantastische producten. We zijn trots op wat we doen.”

Mijn naam is Klaas Marinus.

Door de loop van de tijd heeft ons bedrijf een flinke ontwikkeling en groei doorgemaakt. Dat is fantastisch, maar vraagt ook om structuur en organisatie. Daar liggen mijn vaardigheden en talent. Voor onze bedrijfstak is het echter ook belangrijk om speels en creatief te zijn, dus niet alles is bij ons in beton gegoten.

Ons bedrijf heeft een sterk sociaal gezicht. Ons kapitaal zijn onze mensen. We zijn trots op het team van samenwerkers dat elke dag weer een topprestatie levert.

“Voor mij is het belangrijk om een omgeving te creëren waar elke werknemer zich veilig en goed voelt. Daardoor komt een mens tot zijn allerbeste prestatie.”


LOVE AT FIRST BITE

PATISSERIE & DESSERTS
T +31 (0) 341 356 700