Yoghurt mango punt
Een frisse zomerse combinatie. Vol gezonde ingredienten! PUUR!
Overgewaaid uit de USA, deze all American punt. De combinatie van browny beslag, caramel, mocca en ganache maakt deze punt tot een topper!
Een heerlijk recept voor een carrot cake recept die smeuïg, luchtig en kruidig is. Voorzien van een smeuiige laag frosting van roomkaas en walnoten. Lekkerder wordt hij niet!
Erg populair nu, de red velvet gebakspunt! De prachtige rode fluwelen kleur (onder andere cranberry), met als contrast de combinatie van witte chocolade en kaas maakt deze taart tot een juweeltje!
De traditionele mascarpone cheesecake voorzien van een topping van groene limoen, met stukjes van de schil. Trendy en hip!
Punt gemaakt van verse aardbeienpuree. Lekkere hard wener bodem die de punt net even dat extraatje geeft! Heerlijk voor bij de koffie of voor een receptie. Bovendien zijn aardbeien gezond!
Kwark met stukjes mandarijn op harde Wenerbodem. Fris en gezond. Genieten!
Gemaakt van de beste gecertificeerde chocolade op een harde Wenerbodem.
Ambachtelijk appel blok met grove stukken appel, en een vleug kaneel. Net of het uit eigen keuken komt!
Op traditionele wijze gebakken. Zoals appeltaart hoort te smaken. Je proeft het ambacht. Maakt een koffiemoment bijzonder!
*NIEUW
Een geheel nieuw assortiment mini patisserie, volledig gemaakt van plantaardige ingredienten. Een verrassende rijke smaak, voor iedereen geschikt.
Vif smaken in een doos. Pistache, advocaat, aardbeien, mokka en marasquin op een Breton bodem (sloffendeeg)
Prachtige box met diverse smaken en variaties op het thema chocolade. 7 verschillende zoete hapjes in een doos van 49 stuks.
7 verschillende smaken op een bodem van amandel friandise beslag met botercreme en decoratie. Chocolade, mango, vanille, frambozen, pistache, caramel, kersen
Doos met 7 verschillende smaaksensaties, mooi gedecoreerd en ideaal voor after diner, coffee break of high tea. kersen, abrikozen, chocolade, pistache, pecan, frambozen, miserables
7 verschillende smaken op een hardwener bodem. Vanille, pistache, chocolade melk, chocolade puur, hazelnoot, cassis en mango.