DUURZAAM PRODUCEREN, GEZOND, PLANT”AARDIG” EN LEKKER

WE ARE FOOD / VEGAN MISSIE /” BAKE THIS WORLD A BETTER PLACE”

We genieten van eten, produceren het met liefde en vernieuwen daarbij steeds. Momenteel zijn we bezig met plant based (vegan) producten ontwikkelen. Er zijn al een flink aantal heerlijke producten in productie.  Vernieuwen omdat het kan én omdat het broodnodig is! We zijn trots op de rijke wereld van verhalen achter ons eten: onze tradities én innovaties.

Duurzaamheid.

Mogelijkheden om food waste tegen te gaan. Nieuwe productiemethodes, recyclebare verpakkingen. Ons gedrag veranderen door bewust te produceren, te adviseren. Experimenteren met nieuwe natuurlijke grondstoffen. We maken een transitie door van klassieke naar vegan patisserie producten.

LESS SUGAR / MINDER SUIKER

Mensen bewegen over het algemeen minder. Onze manier van leven en werken is een leven van veel stilzitten. We consumeren daarentegen wel bewuster. We denken na over wat wij eten.

Minder vlees, minder suiker, natuurlijke producten. We weten meer over voeding, en kiezen bewuster. Reductie van het gebruik van suikers in onze producten is waar we onze missie van hebben gemaakt.

Immers, patisserie en desserts worden vaak geassocieerd met ongezond. Dus we verhogen het fruitgehalte en verminderen de suikers in onze producten.

Let the fruits do the talking!

ONZE PRODUCTEN ZIJN DIEPGEVROREN

Ontkoppeld van tijd en plaats; onze diepgevroren kwaliteitsproducten kunnen verder in het voren, en in grotere hoeveelheden tegelijk besteld worden. Dus geen dagelijkse logistieke handelingen. Maar vaak een 1-stop per week.

We are passionate about food
We love dessert
We love what we do

Let`s go vegan!

WE ARE PASSIONATE ABOUT FOOD

In onze hartige afdeling worden quiches en andere maaltijdcomponenten gemaakt. Veel van onze maaltijdcomponenten zijn vegetarisch of veganistisch.

Broccoli, asperges, pastinaak.  Eerlijke smaken zonder toevoeging, soms in een spannende compositie of combinatie.

We nemen keukens werk uit handen, door in een geconditioneerde omgeving onze producten te produceren. Een garantie voor een constante kwaliteit. Gemaakt door experts. Vol passie voor hun vak!


LOVE AT FIRST BITE

PATISSERIE & DESSERTS
T +31 (0) 341 356 700