ONZE MISSIE

DUURZAAM PRODUCEREN, GEZOND, BEWUST EN LEKKER

WE ARE FOOD / WE ZIJN WAT WE ETEN

We genieten van eten, produceren het met liefde en vernieuwen daarbij steeds. Vernieuwen omdat het kan én omdat het broodnodig is! We zijn trots op de rijke wereld van verhalen achter ons eten: onze tradities én innovaties.

We Are Food. Mogelijkheden om food waste tegen te gaan. Nieuwe productiemethodes, verpakking, plastics, enz. Ons gedrag veranderen door bewust te produceren, te adviseren. Puurheid nastreven ten behoeve van de gezondheid. Experimenteren met nieuwe natuurlijke grondstoffen.

Voor de binding van onze producten werken we met rund gelatine (indien nodig). Deze gelatine is Halal gecertificeerd. Verder experimenteren we momenteel met de plantaardige versies van gelatine en hebben we al een aantal vegan producten in het assortiment.

LESS SUGAR / MINDER SUIKER

Mensen bewegen over het algemeen minder. Onze manier van leven en werken is een leven van veel stilzitten. We consumeren daarentegen wel bewuster. We denken na over wat wij eten.

Minder vlees, minder suiker, natuurlijke producten. We weten meer over eten, en kiezen bewuster. Reductie van het gebruik van suikers in onze producten. Overgewicht is volksziekte nummer 1.

Daarom hebben we een missie. Immers, patisserie en desserts worden vaak geassocieerd met ongezond, suiker. Onze missie is dessert een gezonde factor te laten zijn. Fruit en cacao  zijn gezond!

ONZE PRODUCTEN ZIJN DIEPGEVROREN

Ontkoppeld van tijd en plaats; onze diepgevroren kwaliteitsproducten kunnen verder in het voren, en in grotere hoeveelheden tegelijk besteld worden. Dus geen dagelijkse logistieke handelingen. Maar vaak een 1-stop per week.

We are passionate about food
We love dessert
We love what we do

WE ARE FOOD

In onze hartige afdeling worden quiches gemaakt, en andere maaltijdcomponenten. Veel van onze hartige quiches zijn vegetarisch.

Geitenkaas, broccoli, asperges. U proeft de smaken van de groentes. Eerlijke smaken zonder toevoeging, soms in een spannende compositie met geitenkaas.

We ontzorgen de keukens door in een geconditioneerde omgeving onze producten te produceren. Een garantie voor een constante kwaliteit. Gemaakt door patisserie experts. Vol passie voor hun vak!


LOVE AT FIRST BITE

PATISSERIE & DESSERTS
T +31 (0) 341 356 700