Plant-Based passie pannacotta (20)
Een pannacotta vol en romig van smaak en toch plantaardig. De topping is een frisse passie gelei met pitjes.
Een pannacotta vol en romig van smaak en toch plantaardig. De topping is een frisse passie gelei met pitjes.
Heerlijke frisse pie van Moskovisch deeg met een vulling van lemon Curt, en een topping van gebrande merengue.
Rijke combinatie van de klassieke tiramisu basis, gecombineerd met een red velvet cake en couli van verse aardbei
Voor de chocolade liefhebber! Duo mousse van chocolade noir (77%) en melkchocolade (44%). Vermengd met gecaramelliseerde macadamia nootjes. En een Vahlrona laagje chocolade on top.
Voor de chocolade addict!! Chocolade mudcake met Oreo cookies bodem. De crunch van de Oreo met daarboven op een chocalade cake afgewerkt met een laagje chocolade ganache.
Een heerlijk dessert van kersen met vanille op een pure sacherbodem.
Een fris dessert van verse mangopuree, met een interieur van stukken mango. Heerlijk fris dessert! Voor de gast met intolerantie aangaande gluten, lactose.