Stone Hazelnoten
Stone Hazelnoten bavarois mono
Panna cotta met mandrijn. Wie kent de klassieke panna cotta nu niet! heerlijk fris voor de zomer en toch traditioneel.
Crêpe Suzette 2.0 een heerlijke zomerse smaak combinatie, sinas en vanille in een hip jasje. Dit dessert gaat mee naar de Olympische Spelen in Parijs.
Een pannacotta vol en romig van smaak en toch plantaardig. De topping is een frisse passie gelei met pitjes.
Een dessert in kerstkleuren! De verrassing zit hem in de smaken; spekkoek met een cocosmousse en framboos spiegel. De canelle is boerenvanille ijs. Leuke combinatie en een prachtig bord!
Heerlijke frisse pie van Moskovisch deeg met een vulling van lemon Curt, en een topping van gebrande merengue.
Voor de chocolade liefhebber! Duo mousse van chocolade noir (77%) en melkchocolade (44%). Vermengd met gecaramelliseerde macadamia nootjes. En een Vahlrona laagje chocolade on top.
Voor de chocolade addict!! Chocolade mudcake met Oreo cookies bodem. De crunch van de Oreo met daarboven op een chocalade cake afgewerkt met een laagje chocolade ganache.
Een heerlijk dessert van kersen met vanille op een pure sacherbodem.
Een fris dessert van verse mangopuree, met een interieur van stukken mango. Heerlijk fris dessert! Voor de gast met intolerantie aangaande gluten, lactose.