Skip to content
Food Specials
Foodspecials
Food Specials
  • Home
  • Assortiment
    • Individuele desserts
    • Bavarois taarten
    • IJstaarten
    • Dessertbuffetten
    • Receptie
    • Mini’s / High Tea
    • Vers ijs
    • Hartige producten
  • Consumenten
  • Wie zijn wij
    • Over ons
    • Onze missie
  • Plant-based en Allergenen
  • Pasen
  • Home
  • Assortiment
    • Individuele desserts
    • Bavarois taarten
    • IJstaarten
    • Dessertbuffetten
    • Receptie
    • Mini’s / High Tea
    • Vers ijs
    • Hartige producten
  • Consumenten
  • Wie zijn wij
    • Over ons
    • Onze missie
  • Plant-based en Allergenen
  • pasen 2021

Portfolio Archieven Gebakspunten

Je bent hier:
  1. Home
  2. Project
ZoomLees verder!

Mango bavarois punt (plant-based)

Gebakspunten, Vegan en dieetDoor Zuidam Foodspecials4 maart 2021

Mango bavarois punt (plant-based) op sloffenbodem

ZoomLees verder!

Mon Chou punt glutenvrij

GebakspuntenDoor Zuidam Foodspecials27 augustus 2020

Mon Chou punt glutenvrij

ZoomLees verder!

Yoghurt mango punt

GebakspuntenDoor Zuidam Foodspecials25 juli 2019

Een frisse zomerse combinatie. Vol gezonde ingredienten! PUUR!

ZoomLees verder!

Alabama browny caramel punt

Gebakspunten, INSPIRATIE - ChocoladeDoor Zuidam Foodspecials21 mei 2019

Overgewaaid uit de USA, deze all American punt. De combinatie van browny beslag, caramel, mocca en ganache maakt deze punt tot een topper!

ZoomLees verder!

Carrot cake punt met een frosting van roomkaas en walnoten on top

GebakspuntenDoor Zuidam Foodspecials21 mei 2019

Een heerlijk recept voor een carrot cake recept die smeuïg, luchtig en kruidig is. Voorzien van een smeuiige laag frosting van roomkaas en walnoten. Lekkerder wordt hij niet!

ZoomLees verder!

Red Velvet punt

GebakspuntenDoor Zuidam Foodspecials21 mei 2019

Erg populair nu, de red velvet gebakspunt! De prachtige rode fluwelen kleur (onder andere cranberry), met als contrast de combinatie van witte chocolade en kaas maakt deze taart tot een juweeltje!

ZoomLees verder!

Michigan Green Lemon Cheesecake punt

Gebakspunten, INSPIRATIE - CheesecakeDoor Zuidam Foodspecials21 mei 2019

De traditionele mascarpone cheesecake voorzien van een topping van groene limoen, met stukjes van de schil. Trendy en hip!

ZoomLees verder!

Aardbei punt op een harde Wenerbodem

GebakspuntenDoor Zuidam Foodspecials21 mei 2019

Punt gemaakt van verse aardbeienpuree. Lekkere hard wener bodem die de punt net even dat extraatje geeft! Heerlijk voor bij de koffie of voor een receptie. Bovendien zijn aardbeien gezond!

ZoomLees verder!

Chocolade punt op een harde Wenerbodem

Gebakspunten, INSPIRATIE - ChocoladeDoor Zuidam Foodspecials21 mei 2019

Gemaakt van de beste gecertificeerde chocolade op een harde Wenerbodem.

ZoomLees verder!

Appel Blok grof

GebakspuntenDoor Zuidam Foodspecials20 mei 2019

Ambachtelijk appel blok met grove stukken appel, en een vleug kaneel. Net of het uit eigen keuken komt!

12
Design by ::: scholtenreclamestudio.nl 2018 :::

Privacyverklaring

Go to Top