Yoghurt kersen bavarois culinair
Zachte yoghurt bavarois met kersen en afgemaakt met red velvet
Zachte yoghurt bavarois met kersen en afgemaakt met red velvet
Heerlijke frisse pie van Moskovisch deeg met een vulling van lemon Curt, en een topping van gebrande merengue.
Mango met abrikozen op een bodem van pistachedeeg. Laat u verrassen door de smaken!
Rijke combinatie van de klassieke tiramisu basis, gecombineerd met een red velvet cake en couli van verse aardbei
Voor de chocolade liefhebber! Duo mousse van chocolade noir (77%) en melkchocolade (44%). Vermengd met gecaramelliseerde macadamia nootjes. En een Vahlrona laagje chocolade on top.
Voor de chocolade addict!! Chocolade mudcake met Oreo cookies bodem. De crunch van de Oreo met daarboven op een chocalade cake afgewerkt met een laagje chocolade ganache.
Nougat bavarois mono met een heerlijke noten melange.
Een heerlijk dessert van kersen met vanille op een pure sacherbodem.
Fantastische tiramisu in een vernieuwd design. Alle componenten van dit klassieke Italiaanse dessert op een rij geplaatst. Modern en klassiek tegelijk! Mini van chocolade en cacao, mini expresso, mini mascarpone, macaron met een romige moccabavarois.